CINDISCH SOULFOOD

CINDISCH SOULFOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cindisch Soulfood. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 21:03 Voor het eerst ramen geprobeerd, yessss wat lekker! Heerlijk gegeten.
30 apr 2022 om 21:14 In een woord. GRANDIOOS!
23 apr 2022 om 20:36 Het was waanzinnig lekker! Heerlijk vers bereid en het vlees was sappig en mals! Bezorging snel en vriendelijk.
15 apr 2022 om 20:53 Prima in orde
11 apr 2022 om 19:42 Was weer super lekker!! Wij hebben genoten.
24 mrt 2022 om 21:57 Eten was weer heerlijk zoals altijd
13 mrt 2022 om 20:21 Eten was lauw/koud en kwam een half uur later dan aangegeven.
26 feb 2022 om 21:47 Wij hebben voor het eerst besteld vanavond! Ik ben erg teleurgesteld, wij hebben losse dingen van het menu besteld. De sambal goreng kentang is ontzetten duur voor wat je krijgt en de sate was koud bij aankomst. Erg jammer allemaal!
20 feb 2022 om 20:33 Vind het eten smakeloos. gado gado moet je de saus zoeken. alleen vis was goed gekruid. Zou zelf niet meer bestellen.
20 feb 2022 om 20:23 Het eten was lekker, heb heerlijk gegeten!
12 feb 2022 om 11:42 Dit is werkelijk authentiek en vers eten! Heerlijk
11 feb 2022 om 20:46 Het eten was zeker erg lekker maar het mag wel wat warmer , misschien iets meer inpak papier gebruiken om het beter warm te houden